Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geodallam

Az életünk minden területére kiterjedő vélemény közlése, és a közlés kontrollálása. Egymás véleményét tiszteletben tartó kulturált vita. Durva, obszcén, trágár szöveg mellőzése, tiltása.

Friss topikok

  • Robiekin: Na erre kíváncsi leszek, mi lesz a vége... (2014.05.26. 09:05) Ukrán választás

Címkék

Ukrajna

2014.03.02. 20:47 depall

Addig nyújtózkodj amíg a takaród ér. Az Únió elgaloppírozta magát, amikor a nagy Medve érdekszféráját megsértette Ukrajna becsalogatásával.
Ebből jól látszik a nyugati hatalmak olykor rendkívül buta politizálása. Ha valaki csak egy kicsit is ismeri a történelmet, az jól tudja, hogy Oroszországnak mindig nagyon fontos volt az ukrán régió, akkor is amikor a szojuzon belül volt, és hát amikor kívül volt, van. Az ukrajnai csernozjon biztosította az orosz birodalom éléskamráját, és hát a SZU felbomlása után nem mellékesen ott maradt 12 millió orosz a megalakult ukrán államban.
Bölcs döntésnek tűnt számomra, hogy az elnök nem írta alá a partneri szerződést, ám azt nem gondoltam, hogy ennyire sikerült az EU udvarlása, és ezt a nyugati ukrán régiók ennyire viszonozzák. De Ukrajna akkor sem Lengyelország, és csak lélekszámban hasonlítanak egymásra, és szinte semmi egyéb vonatkozásban.
 Ezt még a majdani események kezdetén írtam 2013 végén akkor elfelejtettem menteni. Így nem tudom bizonyítani, hogy laikus létemre sajnos mennyire jó volt a próféciám...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://palde64.blog.hu/api/trackback/id/tr515606013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása