Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Geodallam

Az életünk minden területére kiterjedő vélemény közlése, és a közlés kontrollálása. Egymás véleményét tiszteletben tartó kulturált vita. Durva, obszcén, trágár szöveg mellőzése, tiltása.

Friss topikok

  • Robiekin: Na erre kíváncsi leszek, mi lesz a vége... (2014.05.26. 09:05) Ukrán választás

Címkék

Ukrán választás

2014.05.25. 14:05 depall

Valószínűleg megint én látom rosszul a dolgokat.
Az ukrán elnökválasztás ismét mutatja, hogy mindenből kétféle létezik: jó és rossz. Ezúttal megtudhatjuk, hogy van jó és rossz oligarcha. Az egyik fajtája maffiózó, a másik pedig jó üzletember (olyan, aki nem is oligarcha, hanem "csak" gazdag ember, aki szívós munkával lett vagyonos. Mint ez a Porosenko, aki az első csokoládé szeletét még saját kézzel készítette, és most milliárdos (dollárban))
Ahogy imigyen tálalja ezt egy szociológus (lehetne politológus, filozófus, marketing szakember stb) lényeg, hogy ne legyen önálló véleménye:
"Másrészről a szociológus úgy vélte, hogy a választók Porosenko személyében főként a sikeres üzletembert, a jó gazdasági szakértőt látják, ezért úgy tekintenek rá, mint olyan jelöltre, aki most a legalkalmasabbnak tűnik az elnöki posztra, figyelembe véve az ország válságos gazdasági helyzetét. A Rochen csokoládégyár tulajdonosa körülbelül egymilliárd dolláros vagyonával a Korreszpondent ukrán hetilap szerint a 13-ik a száz leggazdagabb ukrán rangsorában." 
Hát nem aranyos. Úgy egyébként a kárpátaljai magyarok is Őt támogatják, mert szépeket ígért a kisebbségeknek. Hogy oda sz...jak. Amúgy fizimiskáját tekintve hasonlít Janukovicsra, de az EU-nak és az USA-nak más az ízlése, illetve más szemüveggel nézi.
porosenko

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://palde64.blog.hu/api/trackback/id/tr506205747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Robiekin · http://megfizethetetlenegeszseg.blogspot.hu/ 2014.05.26. 09:05:47

Na erre kíváncsi leszek, mi lesz a vége...
süti beállítások módosítása